Saturday, May 22, 2010

Perjalanan ke Pengkalan Kubur Kelantan

tadi pagi aku gi ke Pengkalan Kubur..ada la mission gi situ..nanti aku cerita mission nye apa next post eh..(saja nak banyak post..hehe)..post ni aku nak cerita perjalanan ke Pengkalan Kubur ni..

tadi dah la hujan renyai2, agak melambatkan perjalanan sebab jalan raya basah kan dan sedikit jamm..=)..aku memang tak penah gi Pengkalan Kubur..so, ni kira 1st time in my life la..dapat jugak peluang gi sini..dalam perjalanan nak ke sana, lalu kat depan patung buddha yang paling besar kat Kelantan ni..aku amik gambar tapi kereta tengah gerak kan, jadi tak nampak dah patung buddha tu..nampak pokok je..tapi nak tunjuk jugak la..mana tau korang lalu kat kawasan pokok camni leh cam kat sini ada patung buddha tu kan..heheh..


...tu kat belakang pokok tu la die...


...keadaan masih hujan renyai2...


...nak masuk ke Pengkalan Kubur ni kena melepasi pemeriksaan pihak berkuasa dulu...


...baru la sampai, park kat depan kedai ni...

nanti saya sambung mission saya in next post entry ok..bye

beautiful is happy







1 comment:

  1. salam..

    patung budha tu..nama tempat dia Bunohan kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails