Monday, October 11, 2010

Restoran Aneh Untuk Pelanggan Unik

Salam dan hello semua...

tengah lapar ni baik cerita pasal restoran..hik hik..hmm rupanya terdapat banyak restoran yang aneh-aneh di dunia ni..sebab customer pun macam-macam karenah, jadi wujud la restoran yang pelik-pelik ni...jom tengok!


1. Calico-Cat Cafe
kat cafe ni, bukan hidang menu kucing..TAPI, boleh pilih nak kucing yang mana jadi 'pelayan' time minum/makan di restoran ni..memang semua kucing bersih-bersih dan sangat manja melayan!

2. Alice in Wonderland restaurant
restoran ni sebijik macam cerita Alice tuu..lokasi dalam lubang (macam Alice jatuh lubang dengan arnab tu), pastu kat makanan dia ada label 'eat me' dengan 'drink me' macam sebijik dalam movie Alice tu..hehe kreatif

3. Flight restaurant
haha ni siapa yang xpuas makan dalam flight boleh masuk restoran ni..pastu pelayan restoran dia semua pakai baju macam peramugari tu..=)

4. Sky restaurant
ni siapa yang tak gayat boleh la try makan atas udara..haha macam2..tukang masak die masak kat tengah2 depan customer..

5. Prison restaurant
siapa nak rasa life kat prison macam mana, boleh try makan kat restoran ni..nak makan masuk dalam cell dia..pastu waiter ngan waitress pun pakai baju banduan dan polis..hehe

6. Ninja restaurant
nak masuk restoran ninja ni, ada org pakai seragam ninja bawak ke bilik khas..jalan nk ke blik khas tu jauh jugak..ala2 ninja tul restoran ni

7. Princess restaurant
teringin jadi tuan puteri boleh gi restoran ni..restoran ni khas untuk perempuan..lelaki single tak boleh pergi sini..hehe..siap pakai crown lagi b4 makan

so, korang nak restoran mana besh? hehe




    

22 comments:

  1. wow, besnye. I want to go on the sky restaurant :D

    ReplyDelete
  2. nak pg princessrestaurant..hehehe

    ReplyDelete
  3. wuyo.. gile kentang..
    smart2 ;)
    seb bek kat malaysia xde ;)

    ReplyDelete
  4. NICEEEEEEEEE :D i like the 1st and the 2nd one

    ReplyDelete
  5. hahaha
    macam-macam! menarik gila.
    yang tak boleh belah sky restaurant tu

    tapi dani suka FLIGHT RESTAURANT ;p

    ReplyDelete
  6. Makan kat udara tu pon macam mengujakan je..

    *kalau sudu terjatuh, jgn pulak sibuk² nk jenguk bawah ye ;DD

    ReplyDelete
  7. MCM2 ADA YE..yg tertarik restoran kucing..melayan masa mkn x hilang ke ikan...apa2 pun memang menarik..

    ReplyDelete
  8. agaknya kalu Prison Restaurant tue, dia layan kita mcm customer or banduan???

    ReplyDelete
  9. Salam,
    Manusia semakin pelik.....

    ReplyDelete
  10. macam teringin nak pergi restoran penjara tu...
    cambest je..

    ReplyDelete
  11. haha..cik moon nak sky rest & princess rest.. best3.. haha

    ReplyDelete
  12. SIAPA BOLEH BANTU?
    kepada sesiapa yang ada kelapangan dan rasa2 nak bantu
    sila kunjungi..

    andapastiskor.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. NAK PEGI SKY RESTAURANT JUGAK WALAUPUN GAYAT!! HAHA

    ReplyDelete
  14. nice restaurant kool!hahha
    nice entri

    ReplyDelete
  15. sememangnya.... restoran unik cenggini mesti orang JEPUN yang reka.... ;-p

    ReplyDelete
  16. Hmmmm.... kalau tak silap.... ade gak jenis restoren yang temanya hospital....

    ReplyDelete
  17. Ada-ada saja nih restoran, yang mana kau suka?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails