Friday, October 22, 2010

Model Kaki Bulu Lebat?

Salam dan Hello...

pernah ke korang tengok model yang kaki dia berbulu lebat? hehehe macam tu pun leh jadi model ke? hehe bukan nak kena licin ke? hmm adakah ni benar atau prank? apa-apa pun tengok gambar first ni betul-betul

nampak macam penuh bulu kat kaki die tu...


actually bukan bulu la tu, tu trend sarung kaki terkini yang nampak macam bulu kaki..hihi

saya masa tengok awal-awal pun tersilap jugak..hehe


bukan bulu kaki tau..ni sarung kaki fesyen terbaru yang menyerupai bulu kaki..

fesyen camni pun ada kan..macam sangat nipis je tu..

beautiful is happy




    

9 comments:

  1. suke kasut kat pic kedua 2.
    ops lari tajuk jap..ade ke orang nak pakai sarung kaki tu?laki nampak pun lari..hehe

    ReplyDelete
  2. waa fesyen masa kini..org byk bulu x pyh ssh le pakai sarung tu =)

    ReplyDelete
  3. hahaa.....dunia kn dh tbalik !!!

    yg zmn jahiliyah dlu org zmn skrg mmg tgila2 nk bt !

    yg nmpk buruk tu yg dorg nk !!! PEACE

    ReplyDelete
  4. haha.. lawak la... terkejut den

    ReplyDelete
  5. Lorr.... memang sekali imbas nampak bulu laaa.....

    ReplyDelete
  6. Takrifan cantik dan fesyen memang amat berbeza skang nie....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails