Sunday, October 17, 2010

Pejabat Bergerak Menjimatkan Ruang

Salam & Hello...

hmm post kali ni nak tunjuk portable office yang perlu ada bagi setiap company laaa kalo boleh..hehe..sebab memang menjimatkan ruang..pastu boleh bawa kemana-mana meja ni..kalau bagi kat student pun besh ni!

hmm ni la portable office..nampak macam biasa camni..jom tengok details

boleh sorong sebab ada roda..mudah nak pindahkan=)

keluarkan kerusi

waa ada 2 kerusi

keluarkan meja pulak..waa macam besh kan

dah boleh mula buat kerja daa..hehe

so how? nampak kemas dan menarik kan? heheh

Beautiful Is Happy



16 comments:

  1. a.a la..mcm nak je satu.ringkas..hehhe

    ReplyDelete
  2. sgt2 menarik
    hahaha awal2 mcm tukang cleaner..
    tapi bila dh bkk office nyer gaya cm boss dh ;P

    ReplyDelete
  3. mcm kt TPM, BJalil aritu..
    tp yg tgk tu versi portable booth ^^

    ReplyDelete
  4. mcm lego.. tak professional pun ade..
    kalo utk budak tadika boleh lah.. hehe

    ReplyDelete
  5. sungguh jimat...xpayah beli bnyk2 benda...

    ReplyDelete
  6. biasa jerk..tak canggih pun...masih lagi kelihatan "BESAR"...
    briefcase..cawan..laptop..dok tang mana?

    ReplyDelete
  7. i nak juga..nak wat meja study..hehe..
    jimat ruang rumahkan

    ReplyDelete
  8. waa...bagusnyer cam2.. nak minta kat boss arr meja camnie..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails