Tuesday, October 26, 2010

Kenapa Barangan Jepun Pelik Tetapi Kelakar

Salam dan Hello...

seronoknya kalau de peluang jalan-jalan ke Jepun..memang sangat seronok sebab Jepun memang banyak tempat menarik, ada 4 musim, berteknologi tinggi dan 'Barangan Jepun Pelik tapi Comel dan Kelakar'.. Ni nak tunjuk gambar barangan dari Jepun, separuh kawan saya bagi sebab dia pernah pergi Jepun..=) thanks for sharing..

Jom tengok:
keropok Doritos from Japan..tengok gambar plastik dia nak tergelak..hahah

ini adalah kek made in Japan..jangan terperanjat tengok kat dalam!

inilah bahagian dalam kek tu..ish2 apa2 je orang Jepun ni kan..

tisu gulung dia siap ada tulisan ayat-ayat cinta..haha

waaa manis pun macam-macam warna ada..cute kan


Part minuman ni saya suka!
air kotak strawberry..waa macam kulit strawberry betul!

air kotak kiwi pun berkulit kiwi..hehe

ini air kotak pisang..dan rasa pisang..nyum2

Beautiful is Happy




   

24 comments:

  1. amalinamalyn-comel n kiut je brg jepun

    ReplyDelete
  2. Inilah dinamakan kreatif.. Inovatif..

    ReplyDelete
  3. mmg kreatif ah dorang..
    tu la kalo pegi daiso..
    mst suka tgk brg2 dia..
    mcm2..

    ReplyDelete
  4. hahaha..mane jumpe ni??klaka2..!! :D ape la pelik2 sangat dorg nih...hahahaa.. :D

    ReplyDelete
  5. hahaha~XD cumil n klaka la..nk hneymoon kt japan la cmnih >_<

    ReplyDelete
  6. fesyen dorang best...
    gothic ada...
    cute kawai mcm flower girl ade..
    tapi dorang tak reti speaking english...
    budak sekolah comei!!!!

    erkhh ko nak maksudkan mancis ekh? bukan manis...
    hehe typo kot

    ReplyDelete
  7. wahhh .
    comel comel je semua .
    tapi tang tisu tandas gulung tu tak comel lhaa :DD

    ReplyDelete
  8. haha..so sute :D
    teringin gak nak ke Jepun

    ReplyDelete
  9. hahaha kalo ade kat cni dh lama incek liquid beli wat koleksi eheh

    ReplyDelete
  10. Adusss.... memang sentiasa di luar jangkaan la barangan jepun nie...

    ReplyDelete
  11. Hahahahha..... memang idea kreatif orang jepun nie melibatkan semua gaya hidup diorang laaa

    ReplyDelete
  12. mancis la syg bukan manis..hehe..
    klakar la kek tu..tapi orang jepun memang bijak dan salu ade idea2 yang bernas..cume dorang kurang bijak tang speaking je..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails