Tuesday, October 19, 2010

Perempuan Bina Badan

Salam dan Hello...

hmm before ni memang lelaki je yang masuk bina badan..tapi ada jugak perempuan yang berminat masuk bina badan ni..issh tak cantik la aku tengok..hihih..dah macam jantan dah..macam incredible hulk pun ada!..jom tengok..cantik ke? haha








haa yang mana satu paling cantik? hehe

BEAUTIFUL IS HAPPY

19 comments:

  1. geli tengok badan dorang..
    dah macam jantan dah..

    ReplyDelete
  2. wuhuuuuuuuuuuuu,,,seramnye....larikkkkkkkk

    p/s lau match ngan stonecold nih mau die pk 2x

    ReplyDelete
  3. erkkkk nak muntah ijau woooo...

    ReplyDelete
  4. dah macam mrs B***k dah..huhu.Tapi lumayan der..

    ReplyDelete
  5. takutnyer tgk badan dorg,rasa2 laki pon xnak dekat jer..

    ReplyDelete
  6. OMG! bughuknyeee.. da mcm pkai costum pon ade. pelik2..

    ReplyDelete
  7. gambar yg last tu agak lebih cantik dr yg lain..hehehe

    ReplyDelete
  8. isk3....mcm mana ni...menakutkan...dah takde buah dada dah jadinya....hahahha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails