Monday, October 18, 2010

Isteri Curang Belakang Suami!

Salam dan Hello..

ni nak tunjuk kes isteri curang terang-terang time suami takde..mentang-mentang suami baru je pergi kerja, terus curang menggatal dengan jiran tu..ish2..tak percaya ke? jom tengok scene ni, yang telah direkod sendiri oleh jiran isteri curang ni..hehe..

ok, bagus la hantar suami sampai depan pintu untuk gi kerja
ok, lambaian untuk suami =)

okeh, apa yang si isteri tu pandang-pandang..hmm

ok, dia tengah tak lepas pandang jiran sebelah rumah tu..

haa apa yang dia nak buat ni?

apa tu action dia?

Ya Ampun, boleh dia buat macam ni kat jiran dia..memang curang belakang suami..=(

isteri-isteri di luar sana, jangan buat macam ni yee..berdosa!

beautiful is happy



 

19 comments:

  1. euww... ni kat malaysia ke luar neg?
    hehe..

    ReplyDelete
  2. i rase jiran dia pun gatal ga kot..hahaha~

    ReplyDelete
  3. tak! tak!.. aku rasa pompuan tu bengang sbb jiran dia asyik dok ngendap je!.. tp camner pun cara tu tetap salah

    ReplyDelete
  4. astagfirullah...mengucap2..
    dia ni mungkin gila seks

    ReplyDelete
  5. isk2.. ape terjadi selepas itu? nape xde gambar dah? kompem jiran tu pergi serbu terus.. hehe

    ReplyDelete
  6. itulah...kalau pendidikan Islam tu kurang..ada ka tunjuk kat orang lain buah dia..kacau....

    ReplyDelete
  7. mengong tol pompuan nih..ish3!! :D

    ReplyDelete
  8. wow
    marvelous
    hot
    hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails