Monday, October 25, 2010

Haiwan Menguap Tetapi Masih Comel

Salam dan Hello...

Sudah masa saya untuk tidur dah pukul 12++ a.m nih..so, mari tunjuk post untuk biar korang tidur jugak! hahaha saya nak gelak tengok haiwan ni semua menguap..memang comel dan funny pun ada..especially tengok arnab menguap..baru first time saya tengok! haha..jom tengok

burung hantu kan tidur waktu siang..tu menguap terus!

ni anak ayam atau itik? hehe comel

aduh 'dia' ni pun menguap jugak

 anak king kong! macam mengamuk je..haha

waa comel nye bunny menguap!

ala la comel nye dia..

ni macam bukan menguap je kan..macam nak mengunyah makanan..haha

yang mana paling comel? saya suka rabbit menguap!

beautiful is happy




    

9 comments:

  1. comelnye arnab tu......geram tengok!! rase cam nak buat arnab masak merah!!

    http://bysandraazwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. haha.. dasyat btul arnab 2 menguap..

    ReplyDelete
  3. Bwahahaha suka betul saya tengok gambar2 ni. :D

    ReplyDelete
  4. salam...
    semua pown cute..tp..klu cma yg mnguap..oh...no..no..no..
    yawn~~~~~

    ReplyDelete
  5. 1st!!!
    aku tido kat lab malam ni...
    serius tak main2

    ReplyDelete
  6. saya suka tengok owner menguap.

    keh keh.

    beautiful sungguh.

    ReplyDelete
  7. baca entry nih terus nak menguap je...

    ReplyDelete
  8. LUCU CUTE tengok haiwan-haiwan comel ini menguap, rasa nak tergelak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails