Sunday, October 24, 2010

Pernah Jumpa Telur Bentuk Bulat Betul ?

Salam dan Hello...

korang of course tahu macam mana bentuk telur kan? kan telur berbentuk oval / bujur sikit..macam gambar ni standard bentuk telur:

tapi, ada seorang chef dari UK ni telah jumpa sebiji telur bentuk bulat betul macam bola golf!!!  chef ni memang tugas dia kena sediakan sarapan pagi, menu biasa Waffle..dan selama 8 tahun dia jadi chef, dia memang kata ini first time dia jumpa telur bentuk bulat macam bola ni..apa lagi, chef ni simpan telur tu jadi harta karun!!! hehehe

saya rasa saya pun tak pernah jumpa lagi telur bentuk bulat tu!! jom tengok:

ini chef yang jumpa telur bentuk bulat tu!

ini gambaran dekat telur bentuk bulat!

so amazing kan...

beautiful is happy




    

11 comments:

  1. wah..interesting :)
    tak pernah jumpa telur bulat macam tue!

    ReplyDelete
  2. ish..mmg ade ke telur bulat c2. very nice..

    ReplyDelete
  3. mmg xpernah tgk lagi nie,.he,.

    ReplyDelete
  4. wah..
    xprnah jmpa telur bulat mcm ni..

    ReplyDelete
  5. wahhh..bulat betoi..senang sikit ayam 2 teran telur dia...hahahahha..

    ReplyDelete
  6. Wah, inilah yang dinamakan ciptaan TUHAN.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails