Monday, September 6, 2010

Teka Teki Fakta Mengenai Lipas

salam untuk semua,

waaaa sudah lama sy tak update blog beautiful is happy ni..sempena meraikan laptop baru (hihih), kena la update story best...

ok, nak bagi tau teka teki fakta mengenai lipas...

SOALAN: fakta yang mana salah mengenai lipas?

a. Lipas boleh hidup selama 80tahun
b. Lipas makan semua makanan termasuk bulu mata baby
c. Lipas boleh berlari pantas sejauh 100m dalam 5saat

ok, yang mana satu salah? (a? b? c?)

Jawapannya = a
hehehe mesti korang fikir b kan? sesiapa yang ada adik baby, jaga baik2..karang hilang bulu mata tuuuu...bahaha~






    
 

23 comments:

  1. oh tidakkkk!!!sy sgt takut pd lipas :(

    ReplyDelete
  2. ewuiii..... katak geli lipas ooo.. kalu dia bleh makn everythibf.. msti boleh makan manusia gak ke??

    ReplyDelete
  3. knpe takut..
    kwn pjaz takut lipas smpai penyek lipas tu..
    kecian lipas tu..heheeh

    ReplyDelete
  4. hehe...menakutkan...jaga bulu mata sendiri lah...takut + geli gan lipas nih...eeeeiiiii...

    ReplyDelete
  5. saya takut jarum...........hik...hikk

    ReplyDelete
  6. betul ke kipas leh belari sejauh 100m sepantas 5 saat je...?
    Nak try la...

    ReplyDelete
  7. jopannye sume salah kot? hahahahah......~~

    ReplyDelete
  8. lipas boleh masuk dlm gulai anda tanpa disedari sepantas 0.005 saat macam gaban muahahaha


    Visit my Free Classified Ads:
    http://myadsfeed.com

    ReplyDelete
  9. xsuka lipas...sampai satu tahap bau lipas jer dah bersiap sedia kertas nak kick out that lipas...hah...klu g kedai makan bau lipas kuat kot...huh....xjaga kebersihan...trus reject..

    ReplyDelete
  10. hahaha..geli aku..
    kalu dia lari naik kaki aku..
    mmg xleh blah..hehe

    ReplyDelete
  11. kekeke..
    lipas makan kaki jugakk..



    kaki ayam...hehe

    ReplyDelete
  12. woww.. mcm sedap ja lipas ni.. hehehe

    ReplyDelete
  13. aaaarrrgghhh! geli geli geli, kekekeke!

    ReplyDelete
  14. lipas oh lipas. geli.. info baik punya! :)

    ReplyDelete
  15. waaa ! !
    patut la ari 2 nmpk lipas yg ade uban..
    hee~
    benci lipas muchx3!

    ReplyDelete
  16. hhuhu plg tkut lipas..da la suka serang bilik tora ;p

    ReplyDelete
  17. ee, saya anti lipas. benci, geli3~!!! kat umah sewa dulu byk lipas. geli gak, pastu spray dorang soh mampus. tgk2 mkin byk keluar. waa, mmg kecoh la time tu. dah dorang nak pengsan, sy tangkap gune bekas dadih yg kecik (tupperware kecik). Geli nengok, ee~

    lecturer kitorang lagi la, dia soh tangkap sekor lipas pastu lekat kat kertas. then tandakan setiap bahagian lipas tu. sy soh membe laki yg tangkap. busuk la lipas tu, sy ceraikan bdn dia. ee, lagi la geli. fuhh~ pengalaman pahit + ngeri. T_T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails