Tuesday, September 28, 2010

Beruang Tak Main Teddy Bear

Salam dan Hello semua...

eh jangan konfius dengan tajuk tu, manusia main dengan teddy bear, tapi beruang nak main apa pulak? hehehe..memang comel tengok aksi beruang-beruang ni yang macam budak kecil, pantang nampak benda nak je sentuh, nak main..haha paling cute tu, bear ni suka masukkan benda dalam kepala dia..ok jom tengok:

seronok main ngan tayar sampai tido pun ngan tayar..hehe


tak bagi orang lain amik bola dia..hehe

seronok dia masukkan kepala dalam kon tu..hehe

 gembiranya bear ni sampai jelir lidah..=p bluek

ready nak masukkan la tong tu dalam kepala..hehe

hahaha dah masukkan pun dalam tong sambil menyelam..hehe

cute tak beruang ni main?

geram sangat kan tengok..hehe

BEAUTIFUL IS HAPPY




    

9 comments:

  1. giler otai beruang yg last sekali tu.. hehe

    zairie recently posted:
    TIPS MENDAPAT TRAFIC MENTAP

    ReplyDelete
  2. haha..comel sungguh beruang tu..

    ReplyDelete
  3. cute sgt,,kalau la boleh bela sekor hee

    ReplyDelete
  4. ksian polar bear tu....takde teman...kesunyian....kesian....

    ReplyDelete
  5. salam, br follow ur blog. sudi2 la follow sy yg xseberapa tu yer..;) anyway, nama kita hampir2 sama..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails