Wednesday, September 29, 2010

Hotel Untuk Kucing

Salam dan Hello semua...

post ni cerita pasal kucing lagi..hehe..confirm tak bosan cerita pasal kucing kan! =)..hotel bukan untuk manusia atau anjing jee..tapi untuk kucing pun dah ada dah! hehe..


memang mewah dan boleh di lihat dunia sekarang memang laa terlalu moden..siap binatang pun nak ada hotel..tapi hotel ni memang khas hanya untuk kucing..orang tak muat la nak tidur..hihi

ni la pintu masuk hotel kucing!..waaa cantik dalam taman lagi..=)

ruangan bilik hotel untuk seekor kucing..

playground kucing nak main lompat2 ke sorok2..besh betul

dah penat main, makanan pulak..aduh siap ada hiasan lagi tu makanan dia..

dah kenyang, tidur laaa..katil dia pun cantik dan berclass tinggi..hehe

so, siapa ada kucing tu save duit nak bawak gi hotel ni..hihi

BEAUTIFUL IS HAPPY




   

19 comments:

  1. sedapnye kucing kucing kat situ.. ada hotel lg.. hehe

    ReplyDelete
  2. huwaaa...bestnyerr..kucing2 yg comel pon ada...hehe

    ReplyDelete
  3. kucing pun dok hotel.. ikss..
    dasyat!

    ReplyDelete
  4. nampak mcm lagi best dr hotel manusia. hehehe

    ReplyDelete
  5. sekarang ni mcm2 ada. tanah perkuburan untuk binatang kesayangan pun kat malaysia ni dah ada. paling murah kos die taksilap dalam rm 5 ribu... mak ai..

    ReplyDelete
  6. bertuah nya kucing nie hidup mcm VVIP..huhuhu~

    ReplyDelete
  7. seronok arr kucing... xyah ssh, da dpt duk hotel.. hehehe

    ReplyDelete
  8. wow bestnyer.. tp sy takut kucing..

    ReplyDelete
  9. hahaha canggih tul bukan manusia jer haiwan pun sama gak....

    ReplyDelete
  10. wah... kalau gini lah hostel utk kucing.. saya nk join gak rr... mcm seronok jer... =)

    ReplyDelete
  11. haha..macam-macam
    seronok la kucing2 tu..

    ReplyDelete
  12. WOW!!mcm utk kucing VIP......Kat mane nie??nk hntr kucing sye laa....kucing sye mesti suka.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails