Sunday, September 26, 2010

Perkhidmatan Bas Untuk Anjing

Salam dan Hello...

post kali ni pasal binatang lagi..hehe..kenapa? sebab saya memang animal lover! memang hal pasal binatang ni, saya akan fokus betul-betul dari semua segi..hihi..

hmm tengok tajuk, anjing pun boleh naik bas..(sebab tak mampu naik kereta macam anjing Paris Hilton..hehe)..Di oversea, mereka ada khidmat anjing peronda dan sebab tu anjing-anjing ni siap ada khidmat bas..memang comel tengok gelagat mereka..=)

aksi tunggu bas datang

tunggu pintu buka baru boleh masuk..pandai!

hehe dapat tempat duduk

semua pun dapat duduk, tak payah berebut..hehe

wah bagus betul anjing-anjing ni tak nakal naik bas..=)

BEAUTIFUL IS HAPPY




    

12 comments:

  1. haha
    haiwan pun diberikan perkhidmatan macam manusia :)

    ReplyDelete
  2. naik bas kemana anjing2 tu...tahu ka nak turun mana? fenin2

    ReplyDelete
  3. ni macam sneak peak movie je. Citer ape eh

    ReplyDelete
  4. haha. pandai pulak anjing tu naik bas yer...

    ReplyDelete
  5. Hahahaha, comelnyaaaaaaaaaaa! Ada safety belt lagi tu, aduiiii comel comel comel!

    ReplyDelete
  6. hehe kat malaysia tak wujud perkhidmatan ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Lol..ada gak ek cam nih...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails