Saturday, September 18, 2010

Kuiz Cari Tempat Buang Air Kecil

salam dan hello semua...

tengok tajuk kat atas pun mula laa fikir, kuiz macam ni pun ada ka? hihihi..aku mula-mula jawab kuiz ni pun memang nak kelakar sebab pilihan jawapan dia memang lucu..=)

So, kalau korang rasa boring dan tak tahu nak buat apa, try la jawab 'Kuiz Cari Tempat Buang Air Kecil' ni..secara tak langsung boleh buat korang ceriaa and happy..=)

#Tips: JAWAB SECARA JUJUR..hihih

*boleh double klik kat picture kalau tak nampak tulisan..

smile as much as u can

(u smile, i smile)

beautiful is happy

8 comments:

  1. xkelaka pom...hukhuk

    ReplyDelete
  2. hahaa..tak penah buat semua tu kecuali dlm toilet..hehhee

    ReplyDelete
  3. lama xmain benda ni..seronok betul^^

    ReplyDelete
  4. naseb bek jumpa toilet..
    nyaris2 lam cup dh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails