Friday, September 24, 2010

Penjenayah Masak Hamster Hidup-Hidup

Salam dan Hello semua..

Hamster ni bianatang yang memang comel macam chipmunk gitu..memang second lepas kucing bagi saya..hihi..tapi ada manusia yang kejam sanggup bunuh hamster ni hidup-hidup..nak tahu cerita sebenar? jom baca:

           Kes ni berlaku di Tesside (oversea la..hihi), Anthony, 29 tahun balik rumah lewat malam dalam mabuk-mabuk lepas minum arak..then, awek dia tunggu di rumah mengamuk and mereka bergaduh..lepas tu, dia saja nak dapat perhatian awek dia yang nak tinggalkan rumah dengan memasukkan hamster peliharaan dia, Suzie (panggilan pet Anthony) ke dalam microwave dan masak hidup-hidup..=( kesiannya Suzie

Laporan bedah sisasat tunjuk, hamster tu meronta-ronta untuk keluar dari microwave. Namun hamster mati setelah mata hamster terbakar hangus, otak turut hangus dan otot jantung berhenti berfungsi akibat kesan radiasi microwave..huhu sungguh kejam!

Hukuman untuk Anthony: penjara 9 minggu dan setelah bebas, dia tidak dibenarkan membela apa-apa haiwan peliharaan selama 5 tahun..

inilah rupa hamster yang dimasak hidup-hidup dalam microwave dengan kejam!

 *anda rasa setimpal ke hukuman Anthony?

;( poor Suzie


BEAUTIFUL IS HAPPY




    

13 comments:

  1. Zalim... Sudah terdapat banyak perkara seperti ini yang berlaku di mana-mana! :(

    ReplyDelete
  2. setimpal sgt2...huu..
    kecian emster...tak sggup nak seksa haiwan...huu...

    ReplyDelete
  3. nasib baik orang tu tak makan lepas dia masak hamster tu

    ReplyDelete
  4. memang simpati ngan hamster tu..jahat anthony! macam kes sosilawati la ni..huhu

    ReplyDelete
  5. patutnya 12 minggu tapi dia merayu jadi 9 minggu..huhu x aci

    ReplyDelete
  6. Sedih sangat tengok manusia zaman sekarang tak ada perikemanusiaan huhu T.T Patutnya penjara 9 minggu.

    ReplyDelete
  7. mmg xada sifat belaskasihan,.wa sedih tgk kawan haiwan belaanku kne buat gini

    ReplyDelete
  8. what the..?!
    9 minggu je? patotnye 9 tahun !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails