Saturday, June 19, 2010

Seri Untuk England vs Algeria

0-0

Alamak seri lagi laaa England second game ni..kali ni tak ada gol langsung..huhu..Algeria first half nampak banyak shot ke gol..second half baru nampak England banyak shots..

Aku tengok full match tadi..apa yang aku perasan, team England dah sampai kat depan, diorang tak communicate well sangat..macam yang second half tadi, Gerrard ada peluang cantik sangat kat depan gol, dia nak pass bola ke Lampard tapi sebab tak ada good communication, bola tu lepas camtu jee..rugi betul..

Tapi yang bagus, kad kuning sekali je untuk England..kena pada Carragher..Yang nampak menyerlah dan main bagus, keeper England James, haaa dia banyak save yang bagus..tu memang nampak jelas dia tangkap bola betul-betul..

Adakah England masih punya harapan untuk lepas ke suku akhir? hmm semua bergantung kepada perlawanan dengan Slovenia..tapi Slovenia first sekarang dngan point paling tinggi..watch out 3 lions!


training kuat sikit yeee England!

beautiful is happy






3 comments:

  1. ada harapan nak second round ke...haha

    ReplyDelete
  2. cam ner boleh seri ni.. x puas hati sungguh

    ReplyDelete
  3. ramai gak tension sbb england tak score..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails