Tuesday, June 22, 2010

Gimnastik Ronaldo & Ferguson Tak Tengok England

Selamat nak masuk tengahari..tajuk kat atas tu nak bagi 2 cerita..tapi masukkan dua tajuk dalam satu entry..hihi kasi padat dan panas sikit..=)

1. Gimnastik Ronaldo
Wah tengok tak gol Ronaldo semalam time Protugal lawan Korea semalam? wahh sebelum ni aku cakap gol Maicon paling aku suka..tapi lepas tengok yang versi Ronaldo, wahhhh memang jadi favret gol aku sekarang..hihi..memang cantik sebab macam gaya ahli gimnastik yang bola tu..hihi..siap balance guna belakang badan selama 2-3 saat sebelum bola tu masuk gol..siapa belum tengok, boleh pergi cari football highlight yee..

Ronaldo memang sangat baik hati dan berfikiran matang..kenapa? sebab dia dah berikan award MAN OF THE MATCH yang dia dapat semalam kepada Tiago..waaa memang captain yang kaliber laa CR7..hihi


2. Sir Alex Ferguson Tak Tengok England
Fergie kata dia tak tengok time England lawan Algeria..wah sampai hati dia..macam tau je England main hambar..menurut The Sun, Fergie kata 'saya pergi jalan-jalan dengan kawan-kawan time England match dengan Algeria'..heheh aku siap buat dialog lagi tau..=p 

Pastu Fergie kata dia nampak sangat team England ni main macam dalam keadaan sangat tension sebab tu susah nak gol..tambah lagi John Terry yang merungut masalah team dengan Capello yang katanya asyik training dan tak rest..jadi tambah stress dan tension la palyer..

Ferguson ramal Slovenia boleh sumbat 2 gol lawan England nanti..huhu 3lions jawab yeee..=)

beautiful is happy


10 comments:

  1. cepatnye buat post pasal ni..xsempat nk tgk gol ronaldo cozmen futsal..ni tngah tunggu ulangan

    ReplyDelete
  2. heheh kalo prasan laa kan actually CR x prasan bola tuh ader kat ats dier...dier cari bola tuh n pakai sepak je bile nmpk bola tuh jatuh....x sangka masuk jugeee...mmg gelak abis time niey coz gol tuh senang camtuh jer....

    ReplyDelete
  3. kelakar la gol ronaldo tu...dia pun gelak lps score...

    england can't win this world cup...huhuhu

    ReplyDelete
  4. ble spain menang, i cukup hepi~wewiiitt

    ReplyDelete
  5. haah, tengok part CR time dia nak gol tu. lawak gak. sebab rasa mcm eh ni world cup ke gymnas ni. kekekeke :P btw, england mmg hambar la this year T__T

    ReplyDelete
  6. CR7 memang pemain footbal klasik..hihi

    ReplyDelete
  7. suka gk tgk portugal main tyme ni..memg habis die belasah korea utara..adosh..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails