Sunday, June 13, 2010

Semata-mata Nak Bergambar, Adik Terkorban

Korang suka bergambar ke ambik gambar? ada orang memang fanatik sangat bergambar kan..sampai macam-macam gaya yang diorang buat depan kamera..macam contoh gambar kat bawah ni, macam nak taichi pun ada aku tengok..hehe..


ni acting konon-konon tolak la menara tu..haha macam senam aerobik..=)

Tapi yang kat atas ni, tak teruk sangat..apa yang aku nak tunjuk ni lagi kesian..memang la suka kalau dapat bergambar semua adik beradik tapi takkan la baby kecil pun nak join action-action bergambar yang bukan-bukan kan..hehe..aku memang tergelak habis time tengok gambar ni..kesian baby tu, terpaksa berkorban untuk kakak dan abang die..huhu..


haha siap plaster adik baby kat cermin nak bergambar punya pasal..haha

beautiful is happy






12 comments:

  1. hahhahah mesty chumel gyler tgok budak kecik tuh terkial2..kesian la..tp awesome la pic tuh...hhahaa
    =D

    ReplyDelete
  2. hye,
    sampai macam tu adik dia kena lekat.
    nanti miq nak amek gambar style terbang pulak laa.
    ngee.

    ReplyDelete
  3. hahaha.siyes ingat terkorban tu mati lepas bace tajuk...tapi dah pelik nape intro mcm kelakar...

    ReplyDelete
  4. ahha kesian baby tu..kraetif mmg la kreatif, tp dah mcm kes dera pn ada...haha

    ReplyDelete
  5. ya Allah..
    comel baby tuh..
    tpi xjatuh ke dia???
    takut laa dia terjatuh ke...
    huhuuu~

    ReplyDelete
  6. ieeee... ngeri.. kuu... semanagat..!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails