Monday, June 28, 2010

Begitu Banyak Kerosakan

Aku memang tergelak tak henti-henti lepas tengok gambar-gambar kerosakan ni especially gambar yang paling last..hihih..

Gambar ni aku ambil dari Mohd Akram punya Facebook dan telah di tagged kat Azam kawan aku..hehe..jadi nak share kat korang supaya semua boleh gelak..hehe


tangki air minum ni dah rosak

mesin fotostat pulak rosak..

yang ni pun rosak? hahaha..tak boleh tahan nak gelak..
thank you Mohd Akram kawan Azam..hihi

beautiful is happy






12 comments:

  1. yg mamat 2 apa plak rosak? kaki ?
    gaga ulala..
    mmg snis btol..haha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...lawak2...gambo yang akhir tu???????...

    ReplyDelete
  3. semua benda rosak, apa yang tak rosak ye..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha.sengal ek?saya follow kamu ya

    ReplyDelete
  5. hahahahha.. u nih.. buat sis gelak guling2 jek..muahahaha

    ReplyDelete
  6. yg ketiga 2 tang maner rosak..klu otak rosak anto tanjung rambutan jek...hehehehe....jgn marah..gurau2 jek tuan tanah.... :)

    ReplyDelete
  7. hahaha!
    kerosakan yg last tu mmg lawak

    ReplyDelete
  8. haha. siod jeh pic yang akhir tuh. coool. wee~

    ReplyDelete
  9. lol.. nice one at the end! =P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails