Thursday, June 3, 2010

Nice Blogger Award

Terima Kasih kepada Ain yang telah memberikan award ini..Beautiful Is Happy dapat 'Nice Blogger Award'..hehe..walaupun tak sehebat mana award ni, tapi mendalam maksud award ni..Sebenarnya blog ni buat dah lama tapi nama blog ni dulu xxxxxx (ada la, tak glamour pun) lepas tu, tukar nama Beautiful Is Happy baru je msuk 2 bulan..Masih kecil lagi saya dalam dunia blog ni..jadi terima kasih..(ceh panjangnya ucapan..hihi)


Tapi syarat untuk melancarkan lagi kesempurnaan Nice Blogger Award ni, kena jawab soalan berikut (saya yang mengikut arahan):

1. apa yg bmain di fikiran anda sekarang ini?
hmm fikir nak pergi register Sem baru lepas ni siap buat entry ni..hehe

2. apakah nama samaran anda?
family panggil Yaya, kawan-kawan panggil Fath

3. berikan 3 org yg anda syg.
Emak, Abah, siapa lagi satu yeee..diri sendiri la

4. panggilan untuk si dia.
'dia?' kalau saya ada kucing, saya nak panggil hachichi..

5. hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa.
banyak saya nak..tapi sekarang ni saya teringin nak laptop baru..hehe

6. blog manakah yang anda suka lawati?
kat tepi blog saya tu kan saya letak link favourite blog saya..tengok situ je la..

7. tagkan kpd 10 rakan blogger anda.
ni saya kena pilih dulu..nanti saya tag ok..hehe

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails