Tuesday, June 15, 2010

Kaedah Menyeludup yang Agak Kelakar

Sekarang kan banyak kes seludup warga asing kan..makin berleluasa..kalau tengok kat negara kita ni pun memang dah lapuk isu seludup warga asing ni..tak perlu dikenalkan lagi..yang ni gambar penyeludupan warga asing yang cuba nak masuk ke Amerika..macam-macam kaedah yang bernas la diorang fikir..kalau betul bernas, makan la beras Bernas tu..hihihih merepek lak..nah korang tengok la pastu kalau nak gelak, boleh jeee..hehehe



perempuan ni sorok kat bahagian side depan dashboard kereta..dasyat kan..


yang ni siap ada bekas muat badan orang ni kat bawah kerusi kereta belakang..ish2


haa ni lagi la tindih-tindih kat bahagian enjin kereta tu..ish panas la ooiii kawasan enjin tu


Yang paling last ni memang aku nak gelak habis..hahaha..nak seludup pastu buat teknik penyamaran sebagai kerusi kereta..hihi..

cuba geletek dia sikit, mesti dia bangun lari punya..=)

beautiful is happy






7 comments:

  1. Kelakar btol n mmg 'genius' otak mrk ni

    ReplyDelete
  2. haha lawak.. itulah manusia kalo nak wat mende x baik macam2 idea leyh kuar kih2

    ReplyDelete
  3. macam2 dorang nak seludup yek.. yg jd kerusi plg best.. huhuhuh

    ReplyDelete
  4. hahaha...dasyat kot...
    yang kerusi 2 mmg la..
    xyah geletek,duduk je atas dia..huhuh..

    ReplyDelete
  5. hahahahha..awat la teruk sgt..

    ReplyDelete
  6. ahahaha...lawak2....nak try? ehhehe
    sian tgok org yg dok kerusi tue..miahahaha

    ReplyDelete
  7. bijak kot idea diorang ni nak sumbat org...wakakka...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails