Saturday, June 19, 2010

Bersedekah Untuk Orang Yang Tiada Pekerjaan Lagi

Sebagai orang islam, bersedekah memang salah satu amalan yang mulia dan even sesudah kita meninggal, pahala sedekah akan tetap berterusan seperti janji Allah S.W.T...

Kepada sesiapa yang masih tiada pekerjaan / masih mencari kerja baru / baru first time nak pergi interview untuk cari pekerjaan, tak perlu risau kalau tak ada baju yang bersih dan kemas..hihi..kenapa aku cakap macam ni? korang tengok la sendiri kat bawah ni..hehe bagus bersedekah sekali-sekala..yee laa orang yang tak ada kerja kan agak kesempitan dari segi kewangan..jadi bertuah ada perniagaan macam ni..hihi



baca yang arrow pink tuu..=D

beautiful is happy






2 comments:

  1. saye! saye! penganggur! hehe

    ReplyDelete
  2. wahh..mmg menarik minat org nk kje..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails