Saturday, November 6, 2010

Tahniah Taylor Swift for Speak Now

Salam dan Hello...

adakah korang dah dapatkan album #Speak Now from Taylor Swift? hehehe..saya dah! memang sedap semua lagu2 dalam album tu..ok, untuk pengetahuan korang:

- Album Speak Now, Taylor Swift berjaya cecah 1 Million ++ dalam masa seminggu jualan! dan dia pecah rekod artis country female yang pertama dalam sejarah belian album terbanyak dalam seminggu
keluaran..=)

- Kesemua 14 lagu dari album Speak Now (bukan version Deluxe), masuk carta top100 Bilboard..wow! dan dia pecah rekod muzik America..why? cause sebelum ni rekod dipegang oleh The Beatles and David Cook..Tapi, for your info, The beatles lagu2 dia hasil campuran dari 2 album dan tak semua dorang buat lagu tu sendiri..for David cook, dia nyanyi lagu dari American Idol, so stil not in his own song Album..So, Taylor Swift the only artis yang berjaya buat dengan tulis semua lagu nya sendiri!..=) amazing kan..

So, get #Speak Now today or Forever hold your peace..=)

I got my speak now..=)

Beautiful Is Happy




   

12 comments:

  1. wahh...right time..meow tgh dgr lagu ni skang...suke2..

    ReplyDelete
  2. deluxe edition... hahhahaha nice2...

    ReplyDelete
  3. taylor swift... lagunye sedap didengar... bukan je sedap d dengar.. cun pulak tu... lagu pun buat sendiri... memang cukup pakejnye...

    Hai. Apa Khabar? Hmm. Entry yang menarik. Singgah ke mari mencari kenalan baru dan ingin mempelawa tuan empunya blog untuk menyertai kami di "Gerila Penulisan Kreatif. Kat sini boleh ping entry terbaru dan yang lama-lama dulu. Boleh berkongs ilmu dan sebagainya. Sambil-sambil menambah follower dan meningkatkan traffik.. Dah ramai blogger yang sertai group ni. Dan kebanyakannya berpuas hati dengan sokongan kami. Jom sertai kami. Ada Facebook kan?... Salam perkenalan...

    Wakil Gerila Penulisan Kreatif...

    ReplyDelete
  4. lagu2 dia semua best2 kan??syoknyer dapat cd dye..nak carik gak la satu... :))

    tahniah fathiah.. :)

    ReplyDelete
  5. Wah, Speak Now dah keluar, Saya punya Ke$ha ada album kedua 22nd November ni, Tajuk albumnya CANNIBAL! Dah dengar semua snippet lagu2nya, kesemuanya ada 9 lagu, termasuk lagu "ANIMAL" yang diREMIX oleh Billboard. Tak sabar nak ambik albumnya! Paling best lagu BLOW dan CANNIBAL! <3

    ReplyDelete
  6. spatutnye korang sume ucap tahniah kat aku .. aku pakwe de :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails