Wednesday, November 10, 2010

Kisah Tragis Model Disimbah Asid

Salam dan Hello...

Tadi saya baru baca 1 cerita yang sangat berani dan membina oleh seorang model wanita yang telah disimbah asid oleh bekas kekasih. Let me share here.

Katie Piper, seorang model & pengacara tv di UK berjaya teruskan hidup lepas disimbah Asid Sulfurik kat muka dan leher (dia tertelan sikit..huhu). Ex-bf dia, tak dapat terima hakikat perhubungan mereka dah berakhir dan dia upah seorang lelaki untuk simbah asid kat muka Katie supaya tak ada lelaki lain akan tertarik pada dia!..(JAHAT BETUL)

lihat muka Katie sebelum disimbah asid (kanan)..dan kiri tu, selepas disimbah asid

Katie membuat keputusan clash ngan bf dia sebab bf dia selalu pukul dia dan pernah merogol dia sekali. Dah memang sah patut mintak putus dengan orang macam ni..(rasa bf dia ada psychology problem). 
ni la ex-bf Katie tu..sekarang dia dah dapat balasan di penjara!

Katie tak segan tunjuk muka dia di public dan dia ingin memberi kekuatan kepada semua mangsa asid di luar sana..Wajah Katie after surgery pun tak dapat pulihkan dia kepada asal namun Katie tetap tabah!

(pengajaran: Berhati-hati memilih teman hidup)

Beautiful Is Happy




    

19 comments:

  1. takut tengok muka dia... mesti dia sedih tengokk muka dia...

    ReplyDelete
  2. aduiii..takutnye..bahaya la org bedendam ni..sian sgt kt die

    ReplyDelete
  3. ni adh salah satu drpd kesan pemakaian yg tdk menutup aurat dgn sempurna (eventhough she christian) tp bg yg beragama islam tu, hati2 lah eaa... jgn hampiri zina dan jgn sengaja tayangkn aurat (eg : model spt katie ni). proud to her coz brani menyatakan hak,

    ReplyDelete
  4. kesiannya..moga dia tabah...kejam betol ex bf dia..!!

    ReplyDelete
  5. salam..

    terima kasih cos sudi singgah blog sy..

    eee..jahatnya boipren dia..cian model tu. takkan takde kot surgery yang boleh buat balik muka tu jadi sempurna semula? Nauzubillah..mintak la dijauhkan..

    i folo u oke.. blog u menarik..

    ReplyDelete
  6. salam..
    Subhanallah.. poor her
    semoga Kat tabah dan
    aku bangga dia tidak malu berhadapan dgn org ramai..

    ReplyDelete
  7. erm ada ka patut buat cm tu..tak sian ke kt pompan tu

    ReplyDelete
  8. ish bapak jahat sial.. punye lah cantik di buat nye gitu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails