Saturday, November 6, 2010

Gambar Tak Boleh Masuk Album Kahwin

Salam dan Hello...

hahaha nak tergelak tengok gambar2 ni..yelaa kan kalo nak masuk dalam album kahwin mesti pilih yang cun dan comel2 jee.supaya semua orang tengok happy dan tak sakit mata..heheh..so, ini antara gambar kahwin yang pengantin semua dah ok, tapi orang kat sekeliling yang buat gambar rosak!..huhu..kesian lak..

menyibuk la orang naik basikal tuu..cis!

ni semua dah ok, tiba2 budak depan tu muntah pulak! adoiii

plot gambar dah cantik, tiba makcik kat belakang tu nyibuk..huhu

yang ni konon nak buat gambar pandang tepi, tapi 'tersalah sentuh'..opps..hehe

haa ni pakcik tak pakai baju lak rosakkan gambar..semua pakai baju!

ada orang tak gembira tengok pengantin nak kiss..hehe

aduh, pelancong tersesat nak nyibuk pulak siap buat peace tuu..haha

Beautiful Is Happy




    

10 comments:

  1. ahaha..kelakar2..photog kena tak note menda ni :-)

    ReplyDelete
  2. hahaha..buat slek gambo jer..hahahah.. :))))))

    ReplyDelete
  3. hahaha...(gelak guling-guling)

    ReplyDelete
  4. ahahahahha.. yg gmbr ke3 2 mengong sikit.. hahaha

    ReplyDelete
  5. mcmane lah cameraman wat keje kan

    ReplyDelete
  6. hahaha merosakkn gambar je..msti hangin je tgk tp klakar..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails