Friday, November 5, 2010

Makin Cepat Tua Akibat Dadah

Salam dan Hello...

one word: 'Jauhilah Dadah'..sebab bukan je boleh menyebabkan MAUT, tapi banyak kesan sampingan lain..contohnya: MUKA jadi makin TAK CANTIK dan CEPAT TUA!..hehe..tak percaya ke? 

jom tengok kisah benar seorang wanita yang telah drug addict dan dia menceritakan kisah dia pada 1 show talk..lihat gambar dia dari awal ambil dadah sehingga dah tak boleh nak turn back!..huhu

ini time tahun 2005, di awal 20-an, muka dia masih cantik dan kulit masih tegang!

pandangan tepi muka dia..kira cun kan..jom tengok apa jadi akibat drug addict!

ok, ni tahun 2006, muka dia part pipi tu dah de kendur kedut kan..huhu

ok, masuk tahun 2007 makin kedut bahagian mata dia..sangat cepat proses penuaan!

wow ini masuk tahun 2008-2009..macam tak terurus dah muka dia..=(

haa ini la muka dia tahun 2010..GIGI dah tak ada!! issh muka dia semua dah berkedut..

hmm tak ubah macam nenek..hehe..ini akibat ketagihan dadah..(2010)

nasihat: Jauhi Dadah, Sayangi Diri Anda =)

Beautiful Is Happy




    

6 comments:

  1. huuu..eee...semoga semua amik ikhtibar kan..

    ReplyDelete
  2. ish3... takut nye jadi cm gitu ;D

    ReplyDelete
  3. memang dahsyat akibat dari dadah ni
    jauhi dadah!

    ReplyDelete
  4. eii.. mmg tua btol uhu. so jauhilah dadah....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails