Tuesday, April 12, 2011

Cari 2 Ekor Kucing Dalam Gambar Lagi

salam dan hello...

sebelum ni dah pernah bagi gambar untuk cari kucing..jika pernah miss post yang before ni, can click the link below:
 1. cari kucing dalam gambar
 2. cari kucing lagi dalam gambar
ok ni gambar yang lain pulak..=) kali ni ada 2 ekor kucing dalam gambar ni..kena tengok betul-betul sebab warna kucing tu memang nampak coklat sama macam background..=)

hint: cari kat area batu..=)
(besarkan gambar -double click)

beautiful is happy


2 comments:

  1. kucing,oh kucinggg!! mana ni...tk nampak punnnn hmmm...

    ReplyDelete
  2. saya nmpk seekor je sblh kiri..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails