Tuesday, April 19, 2011

Lirik Lagu Rebecca Black Masuk Kelas Fizik

salam dan hello...

korang semua mesti dah kenal dengan Rebecca Black..dia penyanyi pop America yang popular DIEJEK dengan lagu 'FRIDAY'..nak tengok lirik dia boleh klik link ni: 'Friday' ..lagu tu diejek kerana lirik nya yang sangat la kelakar..contoh: mengajar orang lepas hari Jumaat ialah hari Sabtu, lepas tu hari Ahad..

lagi satu part yang kena ejek sebab nak pilih tempat duduk depan atau belakang kereta? rasanya banyak lagi lirik lain yang boleh ditulis selain fikir kan tempat duduk yang mana..hehehe..tapi Rebecca punya suara sedap cuma lagu ni yang buat dia kena cemuh..kesian dia..TAPI, even kena ejek, lirik lagu ni dah masuk dalam soalan final exam fizik lagi..hebat la tu lagu ni..mana ada lagu masuk dlam soalan exam..hehee

haa jawab la soalan ni..hehe

video Friday dah jadi top kat Youtube, kalah Justin & Lady Gaga

beautiful is happy

               

2 comments:

  1. Fath, sore die xsedap lgsg la.. sakit telinge dgr.. huuhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails