Friday, April 8, 2011

Surat Minta Kerja Paling Sempoi

Salam dan hello...

budak ni baru berumur 6 tahun, tapi memang bersemangat sangat dah nak kerja..hehe mungkin terpengaruh dengan TV atau movie ni..dia siap tulis surat dan hantar ke bos syarikat tu beserta 1 keping gambar lagi..

hehe yang kelakar tu, dia kata boleh handle 2 train dalam 1 masa...hehe tu mesti train mainan adik..hihiihii..comel betull..tapi apa pun puji sebab budak ni memang berani dan bersemangat even baru 6 tahun..

beautiful is happy

               

4 comments:

  1. aish..kalau macam ni rasanya sampai bila2 pun tak ada orang panggil kerja kot. Kecuali tempat kerja tu keturunan dia yg punya.. hehe

    ReplyDelete
  2. haha.. comel je budak yg tulis nieh.. cita2 tinggi :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails