Friday, July 2, 2010

Surat Berhenti Kerja Terbaik

Selamat petang semua..entry ni aku dapat dari kawan aku kat facebook..memang kelakar..sebab tu nak share dengan korang..ni pasal surat resign kerja yang bukan saja nak mintak berenti kerja tapi ada unsur nasihat kat bos pulak tu..hihi..memang mengancam habis..

Korang bacalah pastu gelak sendiri..hihi..=)


hehe siap ada kitaran nasihat untuk diri sendiri dengan bos dia lak..hihi

beautiful is happy







8 comments:

  1. Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

    ReplyDelete
  2. Pls don't write this type of letter for real.....hahahahah. Following u too.

    ReplyDelete
  3. gila terbaik lah pekerja tuh.majikan dia mesti terharu. sob sob sret sret

    ReplyDelete
  4. surat yang mudah dan memudahkan semua
    hahaha

    ReplyDelete
  5. For sure ur bos will immediately fired u! ha ha ha

    ReplyDelete
  6. hahaha~
    bgus tol pekerja ni.... XD

    ReplyDelete
  7. hihi...mmg pekerja yang prihatin @ mmg dah x tahan dgn boss die?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails