Saturday, July 3, 2010

Piala Dunia Belanda Vs Brazil (2-1)

Disebabkan luluh hati aku Brazil kalah mengejut kepada Belanda..aku nak buat satu entry khas pasal gambar-gambar semasa perlawanan dan selepas habis game..

Nanti datang 4 tahun lagi, gambar-gambar kekalahan ni mungkin berguna untuk mengimbas kekalahan mengejut Brazil..(ceh blog aku akan wujud kah sampai 4 tahun lagi?)..hihi


gol pertama Belanda (oleh Felipe Melo)

Kad merah untuk Felipe Melo (ishh asyik dia jeee..)


gol kedua Belanda oleh Sneijder

habis masa, Belanda menang (2-1)

Arjen Robben banyak assist jugak..

ni la muka man of the match yang kecewakan Brazil

Dunga sedih cepat-cepat masuk dalam

Happy betul pasukan oranje

ni la muka coach Belanda..tak reti sangat nak sorak kemenangan..hihi

Dani alves nangis..tunggu la lagi 4 tahun Brazil.. memang pilu..jangan la nangis..

=( =( =( for Brazil
beautiful is happy






4 comments:

  1. memang pilu bercampur bengang bila pasukan pilian kita kalah :(

    semalam memang begitu suram pasukan pilihan kedua pun turut tumbang ! apasal lah ghana tak boleh menang :(

    ReplyDelete
  2. tu ar, aku nak main tak bagi..kan dah kalah.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails