Monday, July 5, 2010

Berkursus Statistik Selama Seminggu

Saya tak dapat update blog seminggu ni kerana sibuk berkursus statistik seminggu ni full time..

huhu sedih dan pilu kerana tak dapat nak sentuh blog..ni pun curi2 masa jap

tengok la nota tu tebal dan padat..

kasi zoom dekat sikit..

diharap pengunjung beautiful is happy jangan putus asa atau jemu untuk datang ke sini lepas ni..

lepas habis kursus, janji akan update blog dengan knowledge yang padat..hihi







3 comments:

  1. stats..

    subject dimana gua hampir fail

    ReplyDelete
  2. uitsss... naper aku tak dapat pen pun?
    ...O_o....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails