Friday, July 2, 2010

Blog Terbaik Dunia 2010 Oleh Time Magazine

Tadi baca satu artikel keluar pasal blog yang the best in the world tahun 2010..rating ni telah dikeluarkan oleh majalah TIME..menurut majalah tu, senarai rating blog ni adalah antara sesuatu yang kita tak boleh hidup jika blog-blog ni tak ada..hmmm macam sudah terlebih-lebihan pujian yang diberikan..

Sebenarnya list rating tu ada sampai 30..tapi aku letak kat sini list 5 blog terbaik ok..hihi..

Top 5 Blog Terbaik Dunia Tahun 2010:











jadi, kita boleh perbaiki blog kita dengan mengambil inspirasi dari blog-blog terbaik dunia ni..=)

beautiful is happy






6 comments:

  1. er k.
    blog kite tade ?



    LOL.
    perasan gile ;D

    ReplyDelete
  2. menjadi inspirasi saya blog2 macam ni

    ReplyDelete
  3. ct kalau macam nie kena pertingkatkan kita punya mutu keunggulan hehehehe

    ReplyDelete
  4. blog terbaik Malaysia..cmner leh dptkan info tak??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails