Saturday, May 14, 2011

Pecah Rekod Dunia, Kesan Daripada Implan Payu Dara

salam dan hello..

mula time baca news ni memang agak terkejut..sebabnya, perempuan ni dah pecah rekod dunia mempunyai payu dara paling besar di dunia (saiz 164xxx)..korang tengok pun terkejut laa..tapi sebenarnya bukan kehendak dia untuk dapat payu dara sebesar tu..

ok story dia camni, mula dia nak besarkan macam biasa, tapi dia lakukan proses pembedahan tu bukan di tempat yang sah dan berlesen..mungkin sebab nak dapat harga murah kot..then, dia tak tahu pun time surgery tu, ada polypropylene string dalam implan dia..then, polypropylene tu la yang pecah dan menyebabkan saiz payu dara dia membesar sebanyak 1 inci dalam sebulan, sehingga jadi macam sekarang..dan setelah berjumpa dengan doktor, doktor pun tak dapat nak buang polypropylene tu sebab dah pecah dan hancur dalam payu dara dia..kesiannya dia..



BEAUTIFUL IS HAPPY





   

6 comments:

  1. aiyaaaaak,, boleh dia senyum2 lagi,

    ReplyDelete
  2. kesian?? tu balasan tu.. hahaha

    ReplyDelete
  3. erk. nak besar yang bentuk cantik jadi besar ya amat. hoho

    ReplyDelete
  4. memang menakutkan... grrr...
    lau meletup camne.. adoiai..

    Recent post : CINTA SEKOLAH WAKTU DULU
    LARI SEBELUM AKAD NIKAH

    ReplyDelete
  5. berat sangat tu nak bawanya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails