Monday, October 10, 2011

Emak Suntik Anak Umur 8 tahun Dengan Botox

salam dan hello..

aduh memang tak boleh percaya ada emak macam ni..macam ni story dia, Britney berumur 8 tahun merupakan ssalah sorang peserta Pageant Queen untuk kanak-kanak..dan untuk menang dalam pertandingan tu, macam2 usaha yang dia dan emak dia buat untuk nampak cantik dan kalahkan peserta lain..apa yang dia buat ialah suntik Botox! 

Kerry merupakan emak kepada Britney tu..dia yang dorong anak dia suntik botox..dia tengok muka anak dia ada kedutan sikit time senyum tu, dia tanya anak dia nak tak hilangkan kedut tu..then anak dia pun kata nak la..apa lagi, mak dia bagi suntikan botox kat satu muka dia..hmm tapi Britney masih budak kecil, tak sepatutnya dia di ajar untuk memakai botox..kesian budak ni..



Britney letak ice kat muka dia lepas suntik..nak hilang rasa sakit..
ini la Kerry, emak budak tu..

ni la Britney..hmm korang tengok makin ok ke lepas suntik?

beautiful is happy




   

1 comment:

  1. kesian pulak tengok budak perempuan ni. tak patut..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails